Handelsbetingelser

Produktinformation

På Donatelo.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Donatelo.dk via info@donatelo.dk.

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris – såfremt Donatelo.dk accepterer ordren – der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på Donatelo.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Donatelo.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Donatelo.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem køber og Donatelo.dk er først indgået, når Donatelo.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Donatelo.dk.

Vi modtager Dankort, Visadankort og Mastercard.

Reklamation

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Donatelo.dk er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Donatelo.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Donatelo.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager din bestilling og herefter 14 dage til at returnere varen. Ved benyttelse af fortrydelsesretten er det en forudsætning, at:

  • Varen sendes forsvarligt retur for egen regning.
  • Varen er i samme stand som ved modtagelsen og ikke bærer præg af at have været brugt.

Kunden har mulighed for at fortryde et køb, selvom varen er brugt men emballage og vare skal fremstå pæn, så varen stadig kan sælges. Afviger de returnerede varer fra ovenstående, forbeholder vi os ret til at lave nedslag i tilbagebetalingen i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Pengene tilbagebetales altid til det kort du benyttede ved betaling.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge et fragtfirma, som uddeler et trackinglink – ikke med frimærker, da det gør det umuligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Returpakken skal sendes med omdeling til adressen. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Returadresse:

Kirkegade 7, 6230 Rødekro

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg.

Webshoppen drives af:
c/o Donatelo
Kirkegade 7
6230 Rødekro

CVR: 42405981

Forbehold for ændringer

Donatelo.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.